High Tea omgeving Tilburg

  • Noud

    Hallo,

    wie weet er een High Tea - adres in de omgeving van Tilburg??

    alvast bedankt,

    Nol

  • Eef

    je kunt een high tea houden bij Pilkington's in Den Bosch (www.pilkingtons.nl geloof ik) Zit naast de sint Jan. (18,50 pp)

    Ook kun je bij eetcafe de Tijd (Oisterwijk, de Lind) een high tea-toren bestellen, kost 15 euro voor 2 personen. toevallig gisteren nog gedaan.

    Je kunt dan verwachten (voor ieder 1); een witte sandwich met ger. zalm, een klein saucijnzenbroodje, een bolletje brie, een bolletje ham (kleine bolletjes) een koffiebroodje, een pecanbroodje, een bladerdeeg dingetje met appel en kaneel, en nog een bladerdeeg dingetje (zoet), een schaaltje Jam (heb zelf nooit begrepen waar je die op moest doen) een bakje slagroom en een paar chocolaatjes.

    ERG lekker vind ik zelf, het is gewoon een eetcafe, voor de luxere high tea zul je naar Den Bosch moeten (maar dan betaal je wel ruim het dubbele)

    Groetjes en smakelijk

    Eef

  • Mary-Anne

    high thee bij pilkintons kost 19,95 pp en moet je van te voren bespreken … ben ik zaterdag geweest en die zaten voor 2 mnd al vol….maar tis er ook erg gezellig en een enorme gezellige sfeer en de maaltijdsalades zijn er ook heel erg goed

  • Yvonne

    High tea bij Dickens en Jones in Breda is ook erg leuk.

    Daar krijg je al het lekkers op tafel, niet op een buffet.

    We even reserveren.

  • Hilde

    In Tilburg kun je genieten van High Tea bij Café 't Vaticaan

    Ze hebben er drie soorten van Tea:

    Van € 10.50 tot € 18.50

    Alle gegevens staan op www.cafevaticaan.nl

    Echt een aanrader!

    Uiterlijk twee dagen vooraf reserveren!

  • judith

    Hoi Eef,

    Haha- die jam en die slagroom horen bij het witte zoete broodje: Zoo wordt traditioneel de engelse “scone” gegeten (spreek uit: (skan)). onderdeel van de echte high tea. zoveel jam en slagroom als er op past!

    gr

    J

  • Hein Jongsma

    Ook bij Klein Tilburg in de Beukenstraat in Tilburg kun je sinds enige tijd terecht voor een high tea. Je bepaald zelf van welke optie je gebruik wilt maken en wij waren verrast door het vele aanbod wat je krijgt voor deze prijs in vergelijking bij andere lokaties waar wij zijn geweest voor een high tea. Zeker een aanrader. Op hun website www.kleintilburg.nl kun je kijken wat er zoal mogelijk is.

  • Femke

    Bij Studio op de korte heuvel 9 serveren ze elke dag van de week een geweldige high tea. kijk maar even op hun site: www.studio-tilburg.com.

    Wel even reserveren!

  • John

    Bij Slagroom aan het Piusplein in Tilburg serveert men een echte Tilburgse High Tea.

    http://www.cafeslagroom.nl/high-tea-tilburg

  • Nina

    Per 1-1-2011 zijn de deuren van de FEMZ High Tea Room geopend. Een super gezellige, vrolijke, vrouwelijke High Tea Room waar je een keuze kan maken uit 5 verschillende high tea's al vanaf 9,50 euro.

    Voor meer informatie over de high tea's, kijk je op onze site: www.femz.nl

    Hopelijk tot snel!